Over de muzikanten

Alvaro Pinto

Alvaro is geboren in Chili. Hij is gespecialiseerd in het spelen van de klassieke gitaar, met een voorliefde voor Zuid-Amerikaanse ritmes. > meer informatie

Fred Abbingh

Fred is opgeleid aan het Utrechts conservatorium als schoolmusicus. Daarna heeft hij zich meer en meer toegelegd op de wereldmuziek, als dansbegeleider en als koordirigent. Als accordeonist heeft hij veel stijlen gespeeld, van Balkan via tango en Griekse rebetika tot Latijns-Amerikaanse volksmuziek.

Renato Freyggang

Renato Freyggang is percusssionist. Hij is jarenlang lid geweest van Inti-Illimani, een legende in de Latijns-Amerikaanse muziek.

Orlando Miño

Orlando Miño is in Argentinië geboren. Hij is componist, gitarist en zanger , gespecialiseerd in latijns amerikaanse muziek. Hij speelt ook charango en bombo leguero ( typische intrumenten uit latijns amerika).

Annes Diemont

Drummer en percussionist. Speelt en speelde in bands van allerlei stijlen: van pop tot latinjazz en van ska tot filmmuziek. Zijn huidige groepen zijn Los Pepinos Frenéticos en Balkanorkest Kalispera. Annes is sinds de oprichting van Zumba! in 2001 de vaste percussionist van Zumba!”

Ines Leijen

Ines haalde in 1990 haar eerstegraads Diploma Schoolmuziek aan het Utrechts Conservatorium. Aanvullend heeft ze Kurt Thomas dirigentencursussen gevolgd. Verder heeft ze zich gespecialiseerd in het spelen van piano, saxen, gitaar, bas en percussie.
Voor meer informatie: www.inesleijen.nl.